Tavelram och lite kärlek

Ville göra en tavelram av pärlor. Denna är gjord med klickmetoden. Hade lite idébrist på vad för motiv jag ville ha på bilden i tavlan så blev bara lite kärlek!

 

 

Take this life

Det krävs att man är både ett supermario-fan och ett In Flames-fan för att man ska förstå humorn i detta. En enkel förklaring: take this life är en låt av In Flames och svampen är en livssvamp i supermario.
 
 

 
 
 

Nyan cat!

Inte mycket mer att säga än att jag gjorde en nyan cat! Lätt som en plätt eftersom originalet redan är pixligt :D
 
 
 

 
 
 

En rosa bil i 3D

 
 
 

Den här bilen har jag tyvärr inte kommit på själv. Jag såg den för rätt länge sen på bloggen "mina pärlplattor" som är den mest imponerande pärlplattebloggen som finns. Jag har länge tänkt att jag ville göra en egen men inte riktigt kommit till skott men nu så! Jag gjorde om mönstret endel dock med rosa istället för gul och orange! Originalet hittar ni här:

http://parlplattor.blogspot.se/2009/04/general-lee.html?m=1

 
 
 

Amerikanska pannkakor

För x antal månader sedan gjorde jag denna pärlplatta. Den är tänkt att ramas in och sitta i mitt framtida kök som en liten fin detalj. Enkelt recept och gott är det också!
 
 

 
 
 

"Glöm inte din mat"

Jag insåg att nu när jag har en iPhone så kan jag ju blogga från mobilen! Det gör ju allting hemskt mycket lättare, för jag har en tendens att aldrig orka ladda in bilder i datorn, och min blogg bygger ju på bilder. Därför testar jag nu ett inlägg med en dörrskylt som jag gjorde när jag var hemma över påsk. Man hänger den på sin ytterdörr när man har gjort färdigt matlådan till dagen efter så glömmer man inte maten när man ska till jobbet/skolan dagen efter! Perfekt!

 

 

 

 

Jag ber om ursäkt

Hej där, det var inte igår. Jag vill börja med att be om ursäkt för att jag varit inaktiv så länge. Såg att det snart är ett år sedan jag uppdaterade sist, fy skäms på mig. Men hela min värld har förändrats sen senaste uppdateringen, mer eller mindre. Jag har flyttat hemifrån. Jag är numera student i Linköping och pluggar till civilekonom. Detta betyder inte att jag har lagt av med mina pärlor och blivit en seriös business woman, det skulle aldrig hända ;) Men det betyder att mina pärlor är i Stockholm och jag är i Linköping vilket i sin tur betyder väldigt lite tid att lägga pärlplattor. Just nu bor jag i en studentkorridor vilket jag antagligen kommer göra terminen ut. Sen får vi se vart livet tar mig. Kanske blir det lägenhet sedan. Då är en sak säker, att mina pärlor ska med till Linköping.
 
En liten text som förklarar bilden nedan: När jag flyttade hit så tänkte jag direkt att jag måste nog spara in på så mycket som möjligt eftersom jag har fått höra hela min uppväxt att studenter är fattiga och lever på nudlar. Jag är inget fan av snabbnudlar och var inte direkt beredd att snåla med maten. Därför började jag, kanske en aning besatt, handla på extrapris och leta efter de billigaste priserna i Linköping för att kunna äta bra mat till ett billigt pris. Detta ledde till att mina vänner här gav mig smeknamnet netto. Därför tillverkade jag denna pärlplatta av hama minipärlor till min studentoverall.
Sammanfattningvis: Nettos logga som nu sitter på min overall!
 
För högst intressanta uppdateringar om livet i Linköping och kanske en del pärlplattor,
följ mig på instagram: Johannabarnet. Det skulle göra min dag lite bättre. Puss.