Flippad CSS eller HTML

Jag ändrade lite i kommentarsfältet tidigare idag och det resulterade i att det inte gick att kommentera. Så jag fick återställa hela HTML:n på kommentarssidan vilket ledde till att headerna ballade ur totalt. Om någon har tips på hur jag kan fixa det så uppskattar jag det. Tack på förhand.

Pusselbitar

Shall I compare thee to a summer's day?

Den är ju inte riktigt klar än, men mina rosa pärlor tog slut så måste köpa mer innan jag kan slutföra mitt Shakespeare mästerverk ;DLiten copy

Det är sällan som jag rakt av kopierar någon annans möster. Men för något år sedan hittade jag denna rosa rosett på en blogg, min tyvärr inte vilken. Tyckte den var så fin att det inte var så stor idé att försöka göra den annorlunda. Gjorde den röd istället däremot för att bryta av lite från det rosa hjärtat jag gjorde igår. Den är även gjorde i hama mini.

Nuså!

Nu ska det funka i både google chrome och internet explorer. Jag har inte firefox på min dator men jag hoppas att det fungerar där med. PUSS!

Förstoring

Nu har jag gått in och ändrat storleken på texten så att det ska vara lite lättare att läsa.
Tyckte personligen att det var en aning knepigt tidigare. Men det verkar inte fungera ännu tyvärrr.

Hjärtformad piggplatta för hama mini

Jag har länge velat ha en rund piggplatta för hama mini men så vitt jag vet så har hama inte skapat någon sådan ännu. En lång period har bara den fyrkantiga plattan funnits men när jag på lovet skulle köpa nya pärlor hittade jag denna söta hjärtform och köpte på direkten. Det är även med den som jag gjort halsbandet i det förra inlägget.

Uppmaning till alla: om ni ser en rund hama mini piggplatta, let me know!Hjärthalsband

Gjorde detta söta lilla hjärthalsband för någon timme sen gjord av hama mini!

Förfrågan

Fick en liten förfrågan av Rebecka som ville se min hambugare i tydligare format

Klar pearl

Den är mörk och fel färger jag vet, men jag älskar den ändå och det är det som spelar roll :)

Photopearl 90x60

Håller på att göra denna i photopearls, 90x60 pärlor blir den!