Jag ber om ursäkt

Hej där, det var inte igår. Jag vill börja med att be om ursäkt för att jag varit inaktiv så länge. Såg att det snart är ett år sedan jag uppdaterade sist, fy skäms på mig. Men hela min värld har förändrats sen senaste uppdateringen, mer eller mindre. Jag har flyttat hemifrån. Jag är numera student i Linköping och pluggar till civilekonom. Detta betyder inte att jag har lagt av med mina pärlor och blivit en seriös business woman, det skulle aldrig hända ;) Men det betyder att mina pärlor är i Stockholm och jag är i Linköping vilket i sin tur betyder väldigt lite tid att lägga pärlplattor. Just nu bor jag i en studentkorridor vilket jag antagligen kommer göra terminen ut. Sen får vi se vart livet tar mig. Kanske blir det lägenhet sedan. Då är en sak säker, att mina pärlor ska med till Linköping.
 
En liten text som förklarar bilden nedan: När jag flyttade hit så tänkte jag direkt att jag måste nog spara in på så mycket som möjligt eftersom jag har fått höra hela min uppväxt att studenter är fattiga och lever på nudlar. Jag är inget fan av snabbnudlar och var inte direkt beredd att snåla med maten. Därför började jag, kanske en aning besatt, handla på extrapris och leta efter de billigaste priserna i Linköping för att kunna äta bra mat till ett billigt pris. Detta ledde till att mina vänner här gav mig smeknamnet netto. Därför tillverkade jag denna pärlplatta av hama minipärlor till min studentoverall.
Sammanfattningvis: Nettos logga som nu sitter på min overall!
 
För högst intressanta uppdateringar om livet i Linköping och kanske en del pärlplattor,
följ mig på instagram: Johannabarnet. Det skulle göra min dag lite bättre. Puss.
 
 
#1 - - Jenny:

Maila bilden till netto så kanske du får presentkort :D som jag fick av Lidl haha

kul med uppdatering! kan du inte skapa en blogg där du skriver om ditt liv i Linköping? :)

Svar: Hahaha ja jag kanske borde göra det!
Johanna Grundén

#2 - - bella:

ohh.. så fin, du har inspererat mig till at börja göra egna pärl plattor, det låter kanske lite dumt men jag skulle blivit jätte glad om du fortsatte att blogga om detta hoppas du ser detta :D

Svar: Men åh vad glad jag blir!Ska göra mitt absolut bästa för att fortsätta så mycket som möjligt!
Johanna Grundén